Wij zijn ZPRESS
jouw sportieve partner in media.

VoetbalJournaal is ons multimediale platform voor al het regionale voetbalnieuws! Het is dé plek om het laatste amateurvoetbalnieuws en leuke filmpjes uit het Nederlandse te vinden. Hierin maken wij geen onderscheid in club, geslacht of niveau.

Sinds 2006 brengt het VoetbalJournaal in meer dan 28 regio’s dé regionale amateurvoetbalkrant uit. In deze kranten worden achtergronden en verrichtingen van ruim 500 clubs amateurvoetbalverenigingen geplaatst. Elke betrokken vereniging heeft een eigen pagina vol met interviews en verhalen van spelers, trainers, bestuurders, jeugdspelers, dames, vrijwilligers en andere belanghebbenden. Het is een echte krant voor én door voetballers. Elk halfjaar worden huis-aan-huis 1.2 miljoen huishoudens bereikt met de verschillende edities.

Op onze website staan de digitale versies van de voetbalkrant, de nieuwsfeed en het videoplatform centraal. Zo kun je op je gemak het laatste voetbalnieuws lezen en genieten van de leukste, mooiste en meest humoristische filmpjes uit het Nederlandse amateurvoetbal. Neem snel eens een kijken op www.voetbaljournaal.com  en mis niets van het amateurvoetbal jouw regio!