Wij zijn ZPRESS
jouw creatieve partner in media.

Wij weten als geen ander jouw bedrijfsverhaal visueel te maken. Zowel offline als online. Wij ontwikkelen en realiseren alle vormen van visuele communicatie voor jouw sportclub of bedrijf. De designers van onze ontwerpstudio staan voor je klaar!

Op basis van een persoonlijk gesprek achterhalen wij de wensen en de behoeften van jouw sportclub of bedrijf. Hierbij kijken wij goed naar het bedrijfsverhaal en de huisstijl. Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwikkelen van het design. Wij sturen een aantal ontwerpen naar je toe, inclusief toelichting en advies.

We zijn erg benieuwd wat je ervan vindt!

Wil je nog iets aangepast hebben? We gaan net zo lang door tot dat jij helemaal tevreden bent. Ben je blij met het eindresultaat? Wat fijn! Wij zorgen ervoor dat het design direct beschikbaar is óf we drukken het gelijk op een mooie flyer of poster.

Het pronken met jouw nieuwe communicatiemiddel kan beginnen!

Multimedia

De online aanwezigheid van sportclubs en bedrijven is steeds belangrijker geworden. Naast jouw fysieke promotiemateriaal is onder andere de website een belangrijk visitekaartje. Een weet je wat; zelfs hier kunnen wij jou mee verder helpen!

ZPRESS Digital

Onder de naam ZPRESS Digital zijn wij een aantal jaar geleden gaan samenwerken met BLIS Digital Agency. Het doel van deze samenwerking is om de online prestaties van websites en marketing continu te optimaliseren. Hiermee helpen wij sportclubs en bedrijven bij het verhogen van alle digitale kanalen.

Plug ’n Play

Een professionele en voordelige website op basis van een template.

Website op maat

Een nieuwe website op basis van een modern en eigen ontwerp.

Platform

Een platform waarin jouw website en applicatie volledig samengaan als één geheel.

Kennismaken?

Kortom: genoeg mogelijkheden om jouw sportclub of bedrijf verder te helpen.

Leer ons team hieronder alvast kennen. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Team Studio.

Chris Magré
Bedrijfsleider
Leroy Witman
Art director
Marvin Schaap
Digital