Wij zijn ZPRESS
jouw sportieve partner in media.

In 1991 is het allemaal begonnen bij De Kasteelclub van Nederland; Sparta Rotterdam. Bij deze club is onze eigenaar en tevens oprichter van ZPRESS, Alex Klein, nog steeds in een bestuurlijke functie actief. Niet zo gek dus dat wij al bijna 30 jaar actief zijn in de sportwereld.

De kernactiviteiten van het ZPRESS Sport Team richten zich in het bijzonder op de voetbalbranche. Als mediapartner van meer dan 25 betaald voetbalclubs en ongeveer 75 amateurclubs verzorgt ZPRESS het volledige mediapakket. Denk hierbij aan wedstrijdprogrammabladen, presentatiegidsen en (zakelijke) clubmagazines.

Daarnaast brengen wij ook eigen sportuitgaven op de markt. Een voorbeeld hiervan is ons eigen VoetbalJournaal →, dé regionale huis-aan-huis amateurvoetbalkrant in circa 30 regio’s voor meer dan 500 clubs!

Ook interessant
voor jouw sportclub?

Wij werken graag samen met sportclubs uit allerlei regio’s van Nederland. En we hebben goed nieuws; we worden direct sponsor van jouw club!

In een persoonlijk gesprek met vertegenwoordigers van jouw club bepalen we wensen en doelstellingen van jouw uitgave. Op basis hiervan geven wij je advies over de inhoud (rubrieken, thema’s etc.) van de krant of het magazine. Nu kan het productieproces van jouw uitgave in gang worden gezet!

Ons team van accountmanagers gaat aan de slag met het benaderen van het regionale bedrijfsleven. Deze adverteerders maken het mede mogelijk om de uitgave te realiseren. Uiteraard doen wij dit in goed onderling overleg met jouw club. Nadat alle advertenties en de redactionele stukken zijn verzameld, start ons Creative Team → met het vormgeven van jouw eigen clubblad!

Hockeyclubs,
golfbanen en meer!

Naast de voetbalclubs hebben wij onze klanten de laatste jaren flink uitgebreid. Zo werken wij onder andere voor hockeyclubs, golfbanen, volleybalclubs en nog veel meer. Wij gaan de uitdaging van een sportclub graag aan.

Ben je helemaal tevreden met het eindresultaat? Dan zijn wij blij!

Wij verzorgen het complete drukproces voor jullie club en leveren het magazine of de krant netjes volgens afspraak af. Het pronken met hét nieuwe clubblad, vol met leuke thema’s, interviews en het laatste clubnieuws, kan beginnen!

Team Sport.

Fred van Vloten
Betaald Voetbal

f.vanvloten@zpress.nl

Stefan van Kooten
Amateur voetbal

s.vankooten@zpress.nl