Wij zijn ZPRESS
jouw netwerk partner in media.

ZPRESS Events is de meest nieuwe toevoeging aan de ZPRESS Media Group. Hoewel nieuw? Al sinds 2012 is ons Events team verantwoordelijk voor de organisatie van de Nationale Sport Vakbeurs in Gorinchem!

De komende jaren zal ons portfolio worden uitgebreid met events als beurzen, netwerkborrels en lanceringen. Het doel is om mensen en bedrijven via unieke eventconcepten met elkaar te verbinden. Hierbij wordt gezorgd voor een combinatie van kennisdeling, netwerken en entertainment.

Nationale Sport Vakbeurs
Sinds 2012 organiseren wij ieder jaar de Nationale Sport Vakbeurs in Gorinchem.

Deze beurs is de facilitaire sportbeurs van Nederland en België! Een uniek concept waar dienstverleners/toeleveranciers samenkomen met sportverenigingen en gemeenten uit heel Nederland. De editie van vorig jaar trok bijna 7.000 bezoekers en ruim 200 exposanten. Tevens was er een sterk kennisprogramma over actuele thema’s voor iedereen die in de sportwereld werkzaam is.

Nieuw in 2020: een extra editie van de Nationale Sport Vakbeurs in de IJsselhallen Zwolle. Met de Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’ wordt ingespeeld op de toenemende vraag om de beurs beter bereikbaar te maken voor het noordoostelijke deel van Nederland.

Bekijk snel de website www.nationalesportvakbeurs.nl → voor meer informatie en/of gratis toegangstickets!

Team Events.

Lion Blok
Head Events
Timo Lemmens
Event manager
Perry van Wijk
Marketing Events