Wij zijn ZPRESS
jouw zakelijk partner in media.

Wij verzorgen het complete productieproces van magazines, kranten en brochures voor sportclubs en bedrijven. In deze verschillende vormen van drukwerk kan je veel informatie en visuele communicatie kwijt. Het is de fysieke presentatie van jouw bedrijf, product of dienst.

Onze werkwijze kenmerkt zich door het persoonlijke contact met jou als opdrachtgever. We starten dan ook √°ltijd met een persoonlijk gesprek, het liefst onder het genot van een bak koffie natuurlijk! Hierin achterhalen wij de wensen en doelstellingen van jouw uitgave. Dit vormt de basis van een formule op maat.

De volgende stap is het ontwikkelen van jouw fysieke presentatie. Tussentijds sturen we jou een update van het definitieve ontwerp. Hierdoor houd je controle op het ontwerp en kan je de voortgang volgen. Wij gaan net zolang door totdat jij helemaal tevreden bent!

Is het eindresultaat naar wens? Mooi! Dan gaan wij starten met het drukken hiervan en leveren het eindproduct netjes bij je af. Het pronken met jouw nieuwe magazine, krant of brochure kan beginnen!

Team Business.

Perry van Wijk

Account manager