Wij zijn ZPRESS
jouw allround partner in media.

ZPRESS Media Group is gespecialiseerd in het uitgeven van sponsored media off –en online. Wij bedenken, ontwikkelen en realiseren verschillende type mediaconcepten. Denk hierbij aan presentatiegidsen en huis-aan-huis kranten voor (prof –en amateur) sportclubs, regionale businessmagazines en complete off –en online ontzorging.

Dagelijks werken wij met een enthousiast team van accountmanagers, marketeers en vormgevers aan de meest uiteenlopende projecten.

Onze accountmanagers zijn de bruggenbouwers. Zij zorgen voor het prettige contact met de opdrachtgevers en overige betrokkenen. Ook weten zij als geen ander het regionale bedrijfsleven succesvol bij een product te betrekken.

De marketeers bepalen sterk inhoudelijke thema’s en rubrieken voor onze projecten. Ook denken zij graag mee in creatieve campagnes voor de adverteerders.

Met onze eigen full service ontwerpstudio ondersteunen wij onze klanten op het gebied van de visuele communicatie. Deze grafische en digitale talenten weten het verhaal van onze opdrachtgevers/klanten te vertalen naar beelden die de lezers raken.

Missie
In 1991 is het allemaal begonnen bij De Kasteelclub van Nederland; Sparta Rotterdam. Bij deze club is onze eigenaar en tevens oprichter van ZPRESS Alex Klein nog steeds in een bestuurlijke functie actief. Het doel van ZPRESS is altijd geweest om een bruggenbouwer te zijn tussen sportclubs en het bedrijfsleven. Dit vormt de basis van onze werkwijze. Wij zijn transparant, eerlijk en kijken altijd naar de beste oplossing voor onze opdrachtgevers en klanten. Het team van ZPRESS staat voor je klaar.

Visie
Wij zijn gedreven en altijd op zoek naar het optimaliseren van onze dienstverlening. Zo hebben wij in het verleden ZPRESS Studio, ZPRESS Print, ZPRESS Digital, ZPRESS Sign en ZPRESS Young opgericht. Met deze laatste hebben wij jarenlang in de top 3 van landelijke jeugdbladen gestaan.

In de huidige, steeds veranderende wereld blijven wij om ons heen kijken. Wij zijn ons ervan bewust dat mediaconcepten al tijden multimediaal worden en wij blijven hier op inspelen. Denk aan het organiseren van events, het ontwikkelen van (digitale) zakelijke platforms en het digitaliseren van onze services. Alles uiteraard met één centraal doel; het verbinden van mensen en bedrijven in de regio.