Hét visitekaartje van
uw golfclub of golfbaan
.

Als bestuur wilt u er alles aan doen om de binding met leden, bedrijfsleden, medewerkers en relaties te behouden. Zij zijn immers de drijvende kracht achter vrijwel alle activiteiten op de golfbaan. Met een eigen magazine vergroot u de betrokkenheid met huidige én nieuwe leden!

In het magazine brengt u de lezers op de hoogte van het laatste ontwikkelingen binnen de golfclub/golfbaan. Ook kunt u op een mooie manier bedrijfsleden uitlichten en medewerkers in het zonnetje zetten. Via prachtige fotorapportages en leuke interviews presenteert u de golfbaan zoals u nog nooit eerder heeft gedaan.

Bekijk alle edities

Zet uw golfclub of golfbaan op de kaart en bereik potentiële leden en sponsoren.
Niet voor niets gingen vele golfclubs u al voor:

The Dutch Magazine 2023
Golfclub Zwolle Magazine
Golfbaan Bentwoud Magazine 2023-2024

Waarom een eigen magazine?

Anno 2023 is een magazine veel exclusiever dan voorheen. Met een golfmagazine houd je de aandacht van de lezers (leden, bedrijfsleden, vrijwilligers en leveranciers) langer vast. Maar er zijn nog meer voordelen:

Het magazine draagt bij aan de
regionale bekendheid van de club
onder potentiële leden

Het eigen magazine versterkt
de binding met alle huidige leden,
bedrijfsleden en medewerkers

Een magazine zorgt voor extra
inkomsten en is een visitekaartje voor
potentiële bedrijfsleden

Deze golfclubs en golfbanen gingen u voor

Over ZPRESS Media Group

Om de mogelijkheden voor uw golfclub te achterhalen, komen wij graag eens vrijblijvend met jullie in contact. Tijdens deze kennismaking bespreken we de wensen, doelstellingen en mogelijkheden van jullie golfclub of golfbaan. Wij helpen jullie als bestuur graag verder met een passend plan van aanpak.

Het magazine is letterlijk hét visitekaartje voor uw golfclub of golfbaan. Het is dan ook belangrijk om dit professioneel aan te pakken. Maar hoe doet u dit precies?

Wij van ZPRESS Media Group helpen u club hier geheel kosteloos bij. Al ruim 30 jaar zijn wij dé mediapartner in de Nederlandse sportwereld. Anno 2023 zijn wij partner van 20 golfclubs, 25 betaald voetbalorganisaties en ruim 75 sportverenigingen.
Om de opties voor uw golfclub of golfbaan te achterhalen, komen wij graag eens vrijblijvend met u in contact. Tijdens deze kennismaking bespreken we de wensen, doelstellingen en mogelijkheden van uw club. Wij helpen u graag verder.

Kom in contact met ons.

Golf is hip.

Iedere club, iedere baan is uniek. Dat maakt onze sport ook zo ontzettend fascinerend. Niet voor niets is in 2020 het aantal actieve golfers met liefst 3,7 % gestegen! Ook onder de doelgroep 8 t/m 35 jaar wordt onze sport steeds populairder. Het afgelopen jaar zijn er ruim 83% meer millennials aangesloten bij een golfgemeenschap. Golf is hipper dan ooit!