Hét visitekaartje van
uw golfclub of golfbaan
.

Als bestuur wilt u er alles aan doen om de binding met leden, relaties, vrijwilligers en sponsoren te behouden. Zij zijn immers de drijvende kracht achter vrijwel alle activiteiten op de club. Met een eigen magazine vergroot u de betrokkenheid met huidige én nieuwe leden!

In het magazine brengt u de lezers op de hoogte van het laatste clubnieuws. Ook kunt u op een mooie manier sponsoren uitlichten en vrijwilligers in het zonnetje zetten. Door middel van fotorapportages en leuke interviews presenteert u de golfbaan zoals u nog niet eerder heeft gedaan.

Bekijk alle edities

Zet uw golfclub of golfbaan op de kaart en bereik potentiële leden en sponsoren.
Niet voor niets gingen vele golfclubs u al voor:

Is een magazine ook geschikt voor ons?

Het magazine is letterlijk hét visitekaartje voor uw golfclub of golfbaan. Het is dan ook belangrijk om dit professioneel aan te pakken. Maar hoe doet u dit precies?

Wij van ZPRESS Media Group helpen u club hier geheel kosteloos bij. Al ruim 30 jaar zijn wij dé mediapartner in de Nederlandse sportwereld. Anno 2021 zijn wij partner van 20 golfclubs, 25 betaald voetbalorganisaties en ruim 75 sportverenigingen.

Om de opties voor uw golfclub of golfbaan te achterhalen, komen wij graag eens vrijblijvend met u in contact. Tijdens deze kennismaking bespreken we de wensen, doelstellingen en mogelijkheden van uw club. Wij helpen u graag verder.

Kom in contact met ons.

Golf is hip.

Iedere club, iedere baan is uniek. Dat maakt onze sport ook zo ontzettend fascinerend. Niet voor niets is in 2020 het aantal actieve golfers met liefst 3,7 % gestegen! Ook onder de doelgroep 8 t/m 35 jaar wordt onze sport steeds populairder. Het afgelopen jaar zijn er ruim 83% meer millennials aangesloten bij een golfgemeenschap. Golf is hipper dan ooit!