Het bestellen van drukwerk
is nog nooit zo gemakkelijk geweest .

Sinds 2014 biedt ZPRESS Print zowel particulieren als bedrijven een unieke ervaring door snel en moeiteloos drukwerk te bestellen via ons online platform. Wat ons speciaal maakt, zijn niet alleen de verrassend lage tarieven en gegarandeerde hoge kwaliteit, maar ook onze supersnelle service. Wij staan altijd klaar voor onze klanten; of het nu gaat om advies, een spoedbestelling of een vraag, u kunt altijd contact opnemen.

ZPRESS Media Group is gespecialiseerd in het uitgeven van sponsored media off –en online. Wij bedenken, ontwikkelen en realiseren verschillende type mediaconcepten. Denk hierbij aan presentatiegidsen en huis-aan-huis kranten voor (prof –en amateur) sportclubs, regionale businessmagazines en complete off –en online ontzorging. Het online drukwerk platform was dus een logische uitbreiding van onze activiteiten, aldus Marvin Schaap → (Head of Digital & Print).

Uitgebreid aanbod
“We kregen al langer van klanten en andere relaties de vraag of wij hun ook konden voorzien van drukwerk”, vertelt Dennis van Rooij → (Ordermanager). “Van verenigingen en sportbonden waarvoor we magazines maken en bedrijven die in onze bladen adverteren. Ze vertrouwen op onze expertise. En door onze eigen producten weten we de weg in de grafische wereld. Maar we wilden ook zeker weten dat we de kwaliteit konden garanderen die onze klanten – net als wij zelf – verlangen. Dat moest dan ook nog tegen een scherpe prijs en goede voorwaarden.”

“Dat werd mogelijk door de samenwerking met een partner die op onze lijn zat en al onze wensen kon invullen”, vult Schaap aan. “Daarmee hebben we nu een uitgebreid aanbod: niet alleen al het drukwerk dat je kunt bedenken, maar ook vlaggen, banners, promotiekleding en bedrukte relatiegeschenken. Eigenlijk overal waar je jouw (bedrijfs)logo op wilt hebben.”

Super eenvoudig
De website is overzichtelijk en het bestelproces super eenvoudig. Marvin: “We zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar om klanten te helpen en adviseren. We hebben een eigen studio in huis; dus ook voor ontwerp en huisstijlen kan men bij ons terecht. Dat is misschien wel het grootste onderscheid met de vele doorsnee internetdrukkers.”

De prijzen behoren tot de laagste van Europa. Dennis: “Dat is mogelijk door de schaalgrootte, de ultramoderne drukpersen en door orders slim te combineren.” De levertijden zijn gegarandeerd.

Flyers.

Posters.

Briefpapier.

De communicatie van jouw bedrijf is ontzettend belangrijk, zowel online als offline. Door middel van jouw eigen drukwerk breng je jouw boodschap over aan huidige en potentiële klanten. Drukwerk is uniek, tastbaar én het prikkelt de zintuigen van mensen.

Steeds vaker kregen wij de vraag of wij het gehele mediapakket voor onze opdrachtgevers en klanten konden verzorgen. Om deze reden hebben wij onze eigen online webshop geopend: www.zpressprint.nl →. Als allround mediapartner kunnen wij deze vraag dus positief beantwoorden: Ja, ook dit kunnen wij voor jou doen!

Wij bieden snel en goedkoop drukwerk op maat aan. Via onze website kan je jouw eigen standaard drukwerk zeer eenvoudig bestellen. Denk aan visitekaartjes voor jouw medewerkers, flyers voor een eigen event óf zelfs complete spandoeken. Upload jouw eigen ontwerp en bestel binnen nog geen 5 minuten jouw eigen drukwerk!

Nog geen ontwerp?
Wij adviseren je niet alleen over het type drukwerk, we helpen je ook bij het maken van jouw eigen ontwerp. Dat noemen wij: drukwerk op maat!

Onze grafische vormgevers gaan met jou in gesprek om de wensen te achterhalen. Welke boodschap wil je bijvoorbeeld met het drukwerk overbrengen? En welke stappen wil je dat jouw doelgroep gaat ondernemen? Dit zijn belangrijke onderdelen voordat wij aan de slag gaan met jouw ontwerp.

Wij gaan direct aan de slag met het maken van een aantal ontwerpen voor jouw eigen drukwerk. Deze ontwerpen krijg je toegestuurd, inclusief een korte toelichting van het ontwerp. Uiteraard is de keuze voor het uiteindelijk ontwerp helemaal aan jou. Wij blijven net zo lang doorgaan totdat jij helemaal tevreden bent!

Is het eindresultaat naar wens? Mooi! Dan gaan wij starten met het afdrukken van het ontwerp en leveren het eindproduct bij jouw sportclub of bedrijf af. Het pronken met jouw nieuwe drukwerk kan beginnen!

Team Print.

Marvin Schaap
Manager
Dennis van Rooij
Manager