Wij zijn ZPRESS
jouw allround partner in drukwerk.

De communicatie van jouw bedrijf is ontzettend belangrijk, zowel online als offline. Door middel van jouw eigen drukwerk breng je jouw boodschap over aan huidige en potentiële klanten. Drukwerk is uniek, tastbaar én het prikkelt de zintuigen van mensen.

Steeds vaker kregen wij de vraag of wij het gehele mediapakket voor onze opdrachtgevers en klanten konden verzorgen. Om deze reden hebben wij onze eigen online webshop geopend: www.zpressprint.nl →. Als allround mediapartner kunnen wij deze vraag dus positief beantwoorden: Ja, ook dit kunnen wij voor jou doen!

Wij bieden snel en goedkoop drukwerk op maat aan. Via onze website kan je jouw eigen standaard drukwerk zeer eenvoudig bestellen. Denk aan visitekaartjes voor jouw medewerkers, flyers voor een eigen event óf zelfs complete spandoeken. Upload jouw eigen ontwerp en bestel binnen nog geen 5 minuten jouw eigen drukwerk!

Flyers.

Posters.

Briefpapier.

Nog geen ontwerp?
Wij adviseren je niet alleen over het type drukwerk, we helpen je ook bij het maken van jouw eigen ontwerp. Dat noemen wij: drukwerk op maat!

Onze grafische vormgevers gaan met jou in gesprek om de wensen te achterhalen. Welke boodschap wil je bijvoorbeeld met het drukwerk overbrengen? En welke stappen wil je dat jouw doelgroep gaat ondernemen? Dit zijn belangrijke onderdelen voordat wij aan de slag gaan met jouw ontwerp.

Wij gaan direct aan de slag met het maken van een aantal ontwerpen voor jouw eigen drukwerk. Deze ontwerpen krijg je toegestuurd, inclusief een korte toelichting van het ontwerp. Uiteraard is de keuze voor het uiteindelijk ontwerp helemaal aan jou. Wij blijven net zo lang doorgaan totdat jij helemaal tevreden bent!

Is het eindresultaat naar wens? Mooi! Dan gaan wij starten met het afdrukken van het ontwerp en leveren het eindproduct bij jouw sportclub of bedrijf af. Het pronken met jouw nieuwe drukwerk kan beginnen!

Team Print.

Marvin Schaap
Manager
Dennis van Rooij
Manager