Hét visitekaartje van
jouw hockeyclub
.

Als bestuurder van jouw hockeyclub, wil je er alles aan doen om de binding met leden, vrijwilligers en sponsoren te behouden. Zij zijn immers de drijvende kracht achter vrijwel alle activiteiten op de club. Met een eigen clubmagazine vergroot je de betrokkenheid met juist deze én met potentiële betrokken leden!

Via deze eigen glossy breng je iedereen rondom de club op de hoogte van het laatste clubnieuws. Ook kun je op een succesvolle manier de sponsoren uitlichten en vrijwilligers in het zonnetje zetten. Door middel van sprekende fotorapportages en leuke interviews met (jeugd)leden, wordt de club in de gehele regio gepromoot!

Bekijk onze laatste hockeymagazines

Zet nu ook jouw hockeyclub op de kaart en bereik potentiële leden en sponsoren.
Niet voor niets gingen onder andere de volgende clubs jullie voor:

HC Rotterdam Magazine
Hockeyclub Amsterdam
MHCTempo_Jubileum_90jaar
Hisalis jubileum magazine

Is zo’n glossy ook geschikt voor onze club?

Het clubmagazine is letterlijk hét visitekaartje voor de hockeyclub. Het is dan ook belangrijk om dit professioneel aan te pakken. Maar hoe doe je dit precies?

Wij van ZPRESS Media Group ondersteunen jullie club hier geheel kosteloos bij. Al ruim 30 jaar zijn wij dé allround mediapartner in de Nederlandse sportwereld. Anno 2021 zijn wij bijvoorbeeld partner van o.a. Hockeyclub Amsterdam, Kampong, Hockeyclub Rotterdam en nog ruim 20 andere hockeyclubs. Daarnaast zijn wij al jarenlang actief als mediapartner van 25 betaald voetbalorganisaties en ruim 50 overige sportverenigingen (golf, amateur voetbal, basketbal en volleybal).

Om de mogelijkheden voor jouw hockeyclub te achterhalen, komen wij graag eens vrijblijvend met jullie in contact. Tijdens deze kennismaking bespreken we de wensen, doelstellingen en mogelijkheden van jullie club. Wij helpen jullie als bestuur graag verder met een passend plan.

Kom in contact met ons.