Hét visitekaartje van
jouw voetbalclub
.

Als bestuurder van jouw voetbalclub, wil je er natuurlijk alles aan doen om de binding met leden, vrijwilligers en sponsoren te behouden. Zij zijn immers de drijvende kracht achter vrijwel alle activiteiten op de club. Met een eigen presentatiegids of clubmagazine vergroot je de betrokkenheid met juist deze én met potentiële betrokken leden!

Via dit eigen magazine breng je iedereen rondom de club op de hoogte van het laatste clubnieuws. Ook kun je op een succesvolle manier de sponsoren uitlichten en vrijwilligers in het zonnetje zetten. Door middel van sprekende fotorapportages en leuke interviews met (jeugd)leden, wordt de club richting de gehele regio gepromoot!

Bekijk onze laatste voetbalmagazines.

Zet nu ook jouw voetbalclub op de kaart en verhoog de binding met leden en sponsoren in de regio.
Hieronder vind je onze recente presentatiegidsen, clubmagazines en jubileumspecials:

Is zo’n magazine ook geschikt voor ons?

De presentatiegids of het clubmagazine is letterlijk hét visitekaartje voor de voetbalclub. Het is dan ook belangrijk om dit professioneel aan te pakken. Maar hoe doe je dit precies?

Wij van ZPRESS Media Group ondersteunen jullie club hier geheel kosteloos bij. Al ruim 30 jaar zijn wij dé allround mediapartner in de Nederlandse sportwereld.
Anno 2021 zijn wij bijvoorbeeld mediapartner van o.a. ASWH, Ajax (Supportersvereniging), v.v. SHO, Rijnsburgse Boys, Sparta Rotterdam, v.v. Baronie en nog ruim 30 andere voetbalclubs. Daarnaast zijn wij al jarenlang actief als mediapartner van 25 betaald voetbalorganisaties en ruim 50 overige sportverenigingen (golf, hockey, basketbal en volleybal).

Om de mogelijkheden voor jouw voetbalclub te achterhalen, komen wij graag eens vrijblijvend met jullie in contact. Tijdens deze kennismaking bespreken we de wensen, doelstellingen en mogelijkheden van jullie club. Wij helpen jullie als bestuur graag verder bij het maken van een passend plan.

Kom in contact met ons.